Przejdź do treści
Szukaj
Szukaj
Medycyna Mitochondrialna
Podstawy wiedzy
Genetyka
Epigenetyka
Podstawowe przemiany metaboliczne
Medycyna wschodu a mitochondria
Fitoterapia chińska a mitochondria
Newsy
Choroby i objawy
Choroby endokrynologiczne
Choroby tarczycy
Zaburzenia hormonalne
Choroby genetyczne
Choroby oczu
Choroby psychosomatyczne
Diagnostyka
Profilaktyka
Układ krążenia i serce
Układ nerwowy
Choroby neurologiczne
Inne
Układ oddechowy
Układ odpornościowy
Choroby autoimmunologiczne
Choroby wirusowe, bakteryjne i grzybiczne
COVID-19
Układ pokarmowy
Choroby jelit
Choroby wątroby
Układ ruchu
Zaburzenia metaboliczne
Cukrzyca i insulinooporność
Zaburzenia lipidowe
Choroby nowotworowe i rak
Inne zaburzenia metaboliczne
Dieta i przepisy
Mitodieta
Przepisy
Przepisy na zdrowy obiad
Przepisy na zdrową kolację
Przepisy na zdrowe śniadanie
Przepisy wegetariańskie
Przepisy wegańskie
Przepisy na dania bez glutenu
Przepisy na zdrowy deser
Przepisy na zdrowe dania dla dzieci
Zdrowie i uroda
Stres i zmęczenie
Zdrowy styl życia
Sen i bezsenność
Mama i dziecko
Sport
Uroda
Probiotykoterapia
Emocje
Vademecum substancji
Witaminy
Witamina A
Witamina D
Witaminy z grupy B
Witamina E
Witamina C
Witamina K2
Składniki mineralne
Cynk
Magnez
Żelazo
Miedź
Chrom
Selen
Wapń
Hormony
Enzymy i kofaktory
Koenzym Q10
Glutation
Kwas alfa-liponowy
Inne enzymy
Fitoskładniki
Imbir
Kurkuma
Karczoch
Oregano
Ostropest
Spermidyna
Pycnogenol
Cytykolina
Spirulina
Rhodiola rosea
Inne
Tłuszcze i pochodne
Kwasy omega
Karnityna
Cholesterol i fosfolipidy
Probiotyki
Bifidobacterium
Lactobacillus
Lactococcus
Serwatka Molkur
Aminokwasy i pochodne
Szukaj
Przepisy na zdrowy deser
Powrót
Sorbet mango-malina z wiórkami kokosowymi
Połączenie słodkiego mango z kwaskowymi malinami to propozycja na dzisiejszy deser. Największy sekret przepisu na orzeźwienie to… mięta!
Czytaj dalej
Ciasto bezglutenowe z rabarbarem, jabłkami i kremem pistacjowym
Jak przygotować ciasto bez glutenu? Dodatek rabarbaru, mięty i pistacji sprawia, że posmakuje każdemu.
Czytaj dalej
Interesujące wpisy
Sprawdź wybrane dla Ciebie artykuły
Chłodnik z buraczków i ogórka
Letnia orzeźwiająca sałatka z arbuzem i kozią fetą
Leczo pomidorowe z chorizo i kaszą perłową
Buddha bowl z amarantusem i bobem
Smażone boczniaki, fasolka szparagowa i porzeczka
Tiramisu w zdrowszej wersji
Przepis na lżejszą wersje włoskiego deseru tiramisu.
Czytaj dalej
Deser lodowy bananowo – pistacjowy w polewie czekoladowej
Poznaj przepis na zdrowe lody bananowo-pistacjowe bogate w mikroskładniki odżywcze.
Czytaj dalej
Orzeźwiające wody smakowe
Poznaj przepisy na orzeźwiające wody z dodatkiem owoców i ziół.
Czytaj dalej
Mus kakaowy z awokado i bananem
Propozycja zdrowego deseru dla dzieci bez cukru, laktozy i glutenu.
Czytaj dalej
Pudding chia
Pudding chia to naturalny deser bez glutenu i laktozy. Dowiedz się jak go przygotować.
Czytaj dalej
Złote mleko – napój na odporność
Złote mleko z kurkumą. Poznaj przepis na ajurwedyjski napój na odporność.
Czytaj dalej
Lody „złote – mleko” z orzechami włoskimi
Przepis na zdrowe, wegańskie lody z sirt-foods: imbirem, kardamonem, kurkumą i orzechami włoskimi.
Czytaj dalej
Czekoladowa tarta bez pieczenia
Przepis na tartę raw food zawierajacy sirt foods w postaci ciemnej czekolady.
Czytaj dalej
Bezglutenowe ciastka z kaszy quinoa bez pieczenia
Poznaj przepis na zdrowe, wegańskie ciasteczka bez glutenu, niewymagające pieczenia.
Czytaj dalej
1
2
Następna strona »
0:00
0:00