Przejdź do treści
Szukaj
Szukaj
Podcasty
Medycyna Mitochondrialna
Podstawy wiedzy
Genetyka
Epigenetyka
Podstawowe przemiany metaboliczne
Medycyna wschodu a mitochondria
Fitoterapia chińska a mitochondria
Newsy
Choroby i objawy
Choroby endokrynologiczne
Choroby tarczycy
Zaburzenia hormonalne
Choroby genetyczne
Choroby oczu
Choroby psychosomatyczne
Diagnostyka
Profilaktyka
Układ krążenia i serce
Układ nerwowy
Choroby neurologiczne
Inne
Układ oddechowy
Układ odpornościowy
Choroby autoimmunologiczne
Choroby wirusowe, bakteryjne i grzybiczne
COVID-19
Układ pokarmowy
Choroby jelit
Choroby wątroby
Układ ruchu
Zaburzenia metaboliczne
Cukrzyca i insulinooporność
Zaburzenia lipidowe
Choroby nowotworowe i rak
Inne zaburzenia metaboliczne
Dieta i przepisy
Mitodieta
Przepisy
Przepisy na zdrowy obiad
Przepisy na zdrową kolację
Przepisy na zdrowe śniadanie
Przepisy wegetariańskie
Przepisy wegańskie
Przepisy na dania bez glutenu
Przepisy na zdrowy deser
Przepisy na zdrowe dania dla dzieci
Zdrowie i uroda
Stres i zmęczenie
Zdrowy styl życia
Sen i bezsenność
Mama i dziecko
Sport
Uroda
Probiotykoterapia
Emocje
Vademecum substancji
Witaminy
Witamina A
Witamina D
Witaminy z grupy B
Witamina E
Witamina C
Witamina K2
Składniki mineralne
Cynk
Magnez
Żelazo
Miedź
Chrom
Selen
Wapń
Hormony
Enzymy i kofaktory
Koenzym Q10
Glutation
Kwas alfa-liponowy
Inne enzymy
Fitoskładniki
Guma guar
Karczoch
Oregano
Kurkuma
Ostropest
Spermidyna
Pycnogenol
Cytykolina
Szafran
Spirulina
Rhodiola rosea
Inne
Tłuszcze i pochodne
Kwasy omega
Karnityna
Cholesterol i fosfolipidy
Probiotyki
Bifidobacterium
Lactobacillus
Lactococcus
Serwatka Molkur
Aminokwasy i pochodne
Szukaj
sirt-food
Powrót
Terapia chorób nowotworowych z punktu widzenia medycyny mitochondrialnej
Jak wygląda postępowanie w chorobach nowotworowych według medycyny mitochondrialnej?
Czytaj dalej
Lody „złote – mleko” z orzechami włoskimi
Przepis na zdrowe, wegańskie lody z sirt-foods: imbirem, kardamonem, kurkumą i orzechami włoskimi.
Czytaj dalej
Interesujące wpisy
Sprawdź wybrane dla Ciebie artykuły
Homocysteina – jak wpływa na zdrowie?
Niestabilność kręgosłupa szyjnego
Dieta ketogeniczna – zasady, korzyści i praktyczne wskazówki
Ciasto z kremem kakaowym i trufle
Lactobacillus rhamnosus – kiedy warto stosować?
Zielone curry z kaszą gryczaną
Poznaj przepis na wegańskie curry ze szpinakiem i sirt-foods.
Czytaj dalej
Pieczone ziemniaki z pikantną ciecierzycą
Poznaj przepis na zdrowe, wegańskie danie bogate w sirt-foods.
Czytaj dalej
Czekoladowa tarta bez pieczenia
Przepis na tartę raw food zawierajacy sirt foods w postaci ciemnej czekolady.
Czytaj dalej
Wegańska lasagne
Przepis na wegańską lasagne bogatą w sirt-foods, białko i cenne mikroskładniki odżywcze
Czytaj dalej
Tikka-Masala z piersią kurczaka, ananasem i ciecierzycą
Poznaj przepis na indyjskie danie curry z piersią z kurczaka, ananasem, ciecierzycą i mnóstwem przypraw.
Czytaj dalej
Dieta w zespole post-COVID
Post-COVID na talerzu, czyli co jeść, aby wspomóc organizm po infekcji?
Czytaj dalej
Pokonaj Post-COVID – pokonaj zmęczenie
Jak wesprzeć organizm po infekcji COVID i w naturalny sposób zwalczyć przyczynę przewlekłego zmęczenia?
Czytaj dalej
Post-COVID: pomoc dla układu odpornościowego cz.1
Koronawirus oznacza deregulację pracy układu immunologicznego, a koenzym Q10 pomaga przywrócić w nim równowagę, przeczytaj dlaczego
Czytaj dalej
Cykl pro & contra: kakao i czekolada
Fakty i mity na temat kakao i czekolady. Jaką czekoladę wybierać, aby osiągnąć największe korzyści?
Czytaj dalej
1
2
Następna strona »
0:00
0:00